Pekinška patka kreće na turneju

08. decembar 2011.

 
 
 
  Legendarna pank grupa Pekinška patka pred kraj godine kreće na klupsku turneju po regionu, objavila je koncertna agencija Long Play.

Na klupskoj turneji, kojom članovi Pekinške patke žele da se ponovo (i bukvalno) približe publici i vrate pank korenima kao na početku karijere, bend će nastupiti u klubu "DFK" u Banja Luci 15. decembra i zagrebačkom "Boogaloo" 16. decembra. Slede 23. decembra "Zeleno zvono" u Zrenjaninu, 25. decembra sarajevska "Cinemas Sloga". Prednovogodišnji koncert u Beogradu održaće 29. decembra u Velikoj sali Doma omladine, a dan kasnije, 30. decembra nastupiće u klubu "Medium" u Osijeku.

Na koncertu u DOB-u, u Velikoj sali, koju često karakteriše atmosfera velikog kluba, Patki će predgrupe biti mlađe pank kolege iz Bačkog Petrovca Lude Krawe, koje će iskoristiti priliku da predstave sveži internet EP Reinkarnacija, i beogradska Bolesna štenad poznata po angažovanom singlu "Infostan".

 
 

vesti


“Rock'n'roll je kriv za sve?”



Povratak grupe Fit osim nekoliko koncerata, objave živog albuma Live uz Rijeku i novog studijskog albuma nakon 22 godine pauze doneo je i dokumentarni film.
Film uvek aktuelnog naslova – “Rock'n'roll je kriv za sve?”...